De Medewerkers van Gezondheidscentrum Haagsittard

Klaus Hautermans

Ik ben al ruim 30 jaar huisarts in Sittard. Mijn werkwijze houdt rekening met heel de mens, al zijn zorgen, noden en uiteraard medische problemen.

Met name de chronische zorg en de ondersteuning bij de zorg aan het einde van het leven vindt ik erg belangrijk: “ Er te zijn en te helpen waneer het ertoe doet” . Dat is mijn motto.

Door de jaren heen heb ik samen met u al meer dan 25 huisartsen mogen opleiden, naast ook vele co-assistenten . Meer als de helft van deze huisartsen is tegenwoordig ook weer opleider van nieuwe huisartsen en hebben zo het stokje overgenomen en doorgegeven. Hierbij hebt u als patient ook belangrijk aan meegeholpen, waarvoor dank.

 

Philippe Hoogsteder

Hallo, mijn naam is Philippe. Ik woon met mijn partner en 2 kinderen in Maastricht. In mijn vrije tijd doe ik veel aan sport (hardlopen, wielrennen en zwemmen) en maak ik samen met mijn gezin graag mooie reizen.

Tijdens mijn opleiding heb ik 3 maanden gewoond en gewerkt in Pretoria (Zuid Afrika), waar ik veel geleerd heb over de cultuur, maar ook over het medisch stelsel. Het heeft mijn ogen geopend dat we in Nederland veel zaken in de medische zorg heel goed op orde hebben, en daar mogen we erg blij mee zijn.

Vanaf januari 2018 ben ik toegetreden tot de maatschap, samen met Klaus Hautermans. Ik hoop dat ik als huisarts een laagdrempelig aanspreekpunt mag zijn voor mensen met een verscheidenheid aan problematiek. 

Drs. M. Daggelders

Huisarts bij gezondheidscentrum Haagsittard